Djurgårdens succéspelare förlänger!

Den mycket rutinerade forwarden, Niclas Bergfors, har valt att förlänga sitt kontrakt med Djurgården. Den 34-årige Bergfors nya kontakt sträcker sig till 2022.

Forwarden har haft en imponerande poängskörd hittills denna säsong och har svarat för 27 poäng på 50 matcher. Med sin stora rutin, efter spel både i NHL och KHL, är det en spelare många klubbar skulle vilja ha sitt lag. Att Djurgården har lyckats behålla en spelare av den här kalibern är väldigt lovande inför nästa säsong.

Sportchefen är nöjd

Visst kan man förstå att även Djurgården är nöjda över att lyckas knyta till sig en sådan här bra spelare ett tag till framöver. Att man dessutom förlänger en spelare som sätter rekord vid trettiofyra års ålder gör ju inte saken sämre.

– Den här säsongen har Niclas varit Djurgårdens främsta målskytt och han har nu kommit upp i ett nytt personbästa i SHL, 15 mål. Han har gjort området runt motståndarkassen till sitt tydliga arbetsområde vilket har gjort att målskörden ökat jämfört med tidigare år, berömmer Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson, till klubbens hemsida

Kämpar för slutspel

Djurgården kämpar just nu för att klara av en slutspelsplats. Kampen är stenhård och med anledning av flyttade matcher, har laget just nu lite mer spelande matcher än sina närmste konkurrenter. Men slutspelet är ingen omöjlighet och når man dit ska man vara väldigt glada att man har en formstark Bergfors i laget.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN