Foto: Bildbyrån

Det ryktas ofta kring en av våra svenska storklubbar, Djurgården. Nu kallar Stockholmarna till presskonferens under tisdagen.

Stockholmsklubben har sedan tidigare gjort klart med flertalet nyförvärv till nästa säsong. Nu kommer man att presentera ytterligare förstärkningar. Det ska röra sig om flertalet spelare och en av dessa är William Lagesson, vilket det skrivits om tidigare under måndagen. Utöver Lagesson har det ryktats om målvakten Joacim Ericsson från VäxjöRobin Figren från FrölundaGöteborgarnas guldback Tom Nilsson och Västerås Anton Mylläri.

Djurgården Hockey bjuder in till presskonferens. På tisdag 2 maj klockan 13:00 bjuder Djurgården Hockey in till presskonferens på Hovet då vi presenterar våra senaste nyförvärv. Närvarande är förutom nyförvärven även sportcheferna Joakim Eriksson och Thomas Johansson samt huvudtränare Robert Ohlsson.”

De har lämnat Djurgården

Ett nyförvärv som redan blivit klart är bland annat den finske backen Marcus Fagerudd. Det står dock redan klart att bland annat Daniel Bernhardt och Albin Lundin lämnar klubben sedan en tid tillbaka. Nu återstår alltså att se om Ericsson, Figren och Lagesson är med bland de som presenteras på Hovet under tisdagen.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer