DJURGÅRDEN: Ny kapten utsedd – stjärnan på väg tillbaka

Djurgården har drabbats av skador på sina tre största stjärnor. Nu är en på väg tillbaka, samtidigt är en ny kapten utsedd – dock vikarierande.
– Det ska bli skönt att få en match, säger Dick Axelsson till HockeyNews.

Med skador på de två första kaptenerna är en ny kapten utsedd i Djurgården. Det är nygamle kaptenen Henrik Eriksson som blir vikarierande lagkapten i Djurgården. Det gäller så länge någon av de ordinarie kaptenerna Andreas Engqvist och Jacob Josefson är borta på grund av skador.

Publikfavorit

Henrik, eller Hank the Tank, som han kallas i Djurgården var kapten redan säsongen 15/16, men efter den tunga starten tog Calle Ridderwall över C:et på bröstet. Sedan dess har Eriksson varit assisterande kapten. I morgondagens bortamatch mot Växjö är publikfavoriten åter kapten.

Stjärnan tror på spel

I det skadedrabbade Djurgården, där lagets tre största stjärnor Andreas Engqvist, Dick Axelsson och nu senast även Jacob Josefson, missat flera matcher kommer nu ett glädjande besked. Dick Axelsson som missat tio matcher är klar för spel, forwarden hoppas på spel redan imorgon.

– Jag håller tummarna att det ska gå. Förhoppningen är att jag ska spela i morgon, säger Dick Axelsson till HockeyNews.

Tränaren Robert Ohlsson bekräftar att Dick Axelsson är tillbaka och redo för spel.

– Dick är tillbaka. Det blir roligt och spännande att se honom igen. Han har varit borta ett tag nu, så jag tror att han är spelsugen, säger Djurgårdstränaren Robert Ohlsson till HockeyNews.se efter onsdagsträningen på Hovet, säger Robert Ohlsson till HockeyNews.

Mer om Djurgården>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN