DJURGÅRDEN: Bryts den imponerande sviten ikväll?

Han har 246 raka matcher med Djurgården sedan han värvades i februari 2017. Igår missades han träningen på grund av en förkylning, bryts den imponerande sviten ikväll?

Niclas Bergfors har spelat 246 raka matcher med Djurgården, bryts den imponerande sviten ikväll? Bergfors missade gårdagens träning med Djurgården, det skriver Hockeynews.

Forwardsbrist

Djurgården saknar flera forwards inför den viktiga matchen mot Leksand på Hovet ikväll. Förutom långtidsskadade Anton Hedman och Jacob Josefson är inte heller Sebastian Strandberg redo för spel. Till råga på allt saknades Linus Andersson och maratonmannen Niclas Bergfors på grund av förkylning på gårdagens träning. Det är oklart om de kan spela mot Leksand. Oscar Bjerselius som är utlånad till Väsby, men kan plockas hem saknas också.

– Bjerselius har hjärnskakning och var utlånad så honom kan vi inte använda. Sedan har vi Oskar Jellvik med uppe och så tränade (Robin) Norell som forward, säger Robert Ohlsson, tränare i Djurgården till Hockeynews.

Djurgården tittar också på att plocka hem Wiktor Nilsson som är utlånad till Huddinge.

Sviten

Sedan Niclas Bergfors skrev på för Djurgården den 15 februari 2017 har han spelat 246 raka matcher för klubben, 213 av dem är SHL-matcher. Han värvades från Linköping och har Södertälje som moderklubb.

Hockeybladet söker Djurgården för en kommentar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN