DIF: Succéspelaren förlänger med två år

Han värvades från Pantern 2018 och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Nu är det klart att succéspelaren förlänger med två år.
– Ett självklart val för mig, säger han till klubbens hemsida.

Succéspelaren Sebasyian Strandberg förlänger med Djurgården. Han har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben han kom till i februari 2018.

– Spelmässigt har Sebastian varit en av våra offensivt mest bärande spelare ifjol och i år. Hans grundposition är center, men han är lika duktig som ytterforward vilket gör honom till en väldigt användbar spelare i våra toppkedjor. Han har under de senaste 1,5 säsongerna fått ett allt större ansvar i samtliga spelmoment och gjort det bra vilket återspeglas i hans genomsnittliga speltid. Förutom sin spelmässiga utveckling har även Sebastian blivit en viktig informell ledare i vårt omklädningsrum. Han är en positiv och glad person som sprider glädje och energi runt omkring sig, säger Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården till klubbens hemsida.

Funderade inte länge

Det krävdes inte lång betänketid för den 27-åriga forwarden innan han bestämde sig för att fortstta i Stockholm. Till klubbens hemsida säger han att han ser fram mot jakten på ett SM-guld och att han är tacksam för att få ett frölängt kontrakt.

– Det var ett självklart val för mig. Jag vill fortsätta utvecklas och jag tycker att det här är den bästa platsen att vara på. Jag kom till Djurgården som en utfyllnadsspelare och nu sitter jag kanske i en annan sits. Det är jag glad och stolt över, men samtidigt inte nöjd. Man måste alltid sträva framåt och jag tycker att jag har några nivåer till att bevisa, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN