DIF-LHC: Veteranens hälsning till Djurgårdsstjärnan

Djurgårdsstjärnan Andreas Engqvist berättade för Hockeybladet häromdagen att han missar dagens kvartsfinal mot Linköping. När Linköpings kapten och veteran Niklas ”Pajen” Persson får reda på det riktar han en känslosam hälsning till Engqvist.
– Jag hoppas verkligen att han kan spela hockey snart igen, säger Niklas Persson till Hockeybladet.

Att livet är större än hockey visar Linköpings kapten Niklas Persson prov på inför eftermiddagens kvartsfinal mot Djurgården. När han får reda på att Djurgårdens stjärna Andreas Engqvist missar matchen på grund av sin skada släpper han matchserien för en stund.

– Han startade säsongen grymt och är otroligt viktig för Djurgården. Nu har Djurgården visat att de klarar sig bra utan honom. Jag hoppas för Andreas skull att han kommer tillbaka. Jag hoppas verkligen att han kan spela hockey snart igen, säger Niklas Persson till Hockeybladet.

Engqvist om kvarten

I en öppenhjärtig intervju med Hockeybladet berättade Andreas Engqvist i fredags att han missar dagens match.

– Jag fick tillbaka symptomen av hjärnskakningen i matchen mot Örebro. Så för mig är det nu att gå tillbaka till att ta det lugnt igen, och försöka på nytt helt enkelt. Nu på söndag kommer jag tyvärr inte att kunna spela, sa Engqvist då.

I eftermiddag klockan 15.00 startar kvartsfinalerna och här nedan hittar du kvartsfinalserien mellan Djurgården och Linköping. Du kan också ladda ner matchserien till din kalender. Vilka vinner kvartsfinalen och får fortsätta jakten mot guld?

[event_list 27119]

Applekalender>>>
Outlookkalender>>>
Googlekalender>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN