DIF-FRÖLUNDA: Vem bestämmer i svensk hockey?

0
692
DIF-FRÖLUNDA: Vem bestämmer i svensk hockey?
Foto: Bildbyrån/Montage
Hur länge ska Joel få bestämma i svensk hockey frågade Dick Axelsson i slutspelet förra året. Inför finalreprisen frågar vi, vem är det som bestämmer i svensk hockey – egentligen?

Vem är det som bestämmer i svensk hockey? Hockeybladet besökte Idrottsgalan i måndags för att ta reda på det. Vi letade upp de mest hockeykunniga vi såg på galan och ställde frågan.

Delade meningar

Det råder delade meningar hos hockeyexperterna Håkan Södergren, Thomas Rundqvist, Lasse Granqvist och kommentatorlegenden Arne Hegerfors.

– Joel är en klok människa och spelar dessutom i rätt lag, säger Arne Hegerfors till Hockeybladet.

– Det är Dick Axelsson, borde vara om inte annat, kontrar Håkan Södergren.

Ikväll är det finalrepris på Hovet i Stockholm när Djurgården tar emot de regerande mästarna Frölunda. Vem går segrande ur den prestigematchen i matchen, Dick eller Joel?

Två sviter bryts

Djurgården har åtta raka segrar på hemmaplan, medan Frölunda har fyra raka segrar mot Djurgården. Frölunda har tre raka segrar i SHL, Djurgården är strået vassare med fyra raka vinster. Vilka sviter är det som bryts ikväll, Djurgårdens eller Frölundas?

Eftersom experterna är oeniga låter Hockeybladet läsarna bestämma en gång för alla. Vem bestämmer Joel Lundqvist eller Dick Axelsson?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

15 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.