CHL-LOTTNINGEN: Djurgårdens sportchef nöjd

0
454
Foto: Bildbyrån
Gruppspelet till CHL är lottat och Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson är nöjd med lottningen. I gruppen ställs man mot polska Tychy, österrikiska Wienna Capitals och tyska Alder Mannheim.

Det blir lag från Tyskland, Österrike och Polen för Djurgårdens del i CHL. Tychy, Wienna Capitals och Alder Mannheim gör upp med Djurgården om avancemang från gruppspelet. Lagets sportchef Joakim Eriksson är nöjd med lottningen och ser fram emot att få möta nya motståndare i jakten på CHL-pokalen.

– Jag är positiv, dels så tycker jag det var sportsligt roliga länder och lag. Mellan europeiska lag, vi har inte möt så mycket av dem de senaste åren, säger säger Joakim Eriksson till Hockeybladet efter CHL-lottningen.

Det är femte gången som Djurgården är med i CHL. Laget har gått till slutspel men aldrig nått hela vägen. Förra året slutade äventyret redan i gruppspelet. Joakim Eriksson vill nu att klubben ska göra bättre ifrån sig kommande säsong.

– Framförallt i fiol misslyckades vi, de tidigare åren gick vi till slutspelet och mötte bra motståndare och räckte inte till. Men i fiol var ett misslyckande att inte gå förbi gruppspelet. Vi är revanschsugna och lite mer laddade för att göra en längre resa, säger han till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

17 − fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.