BRODIN: ”Målet är att ta mig tillbaka till landslaget”

Djurgården har valt att förlänga kontraktet med Daniel Brodin men en säsong till.
–Jag har velat vara kvar och tillslut kom vi fram till en bra lösning och det känns bra, säger Daniel Brodin till Hockeybladet.

Förra säsongen var klev han in skadad och nu får Daniel Brodin chansen att vara med från början och tillsammans med nyförvärvet Jacob Josefsson. Nya kontraktet är skrivet på ett år.

-Jag kom in skadad och nu blir det som det ska vara. Och sen att Jacob är tillbaka, ja vi har snackat varje år när han varit hemma om att det vore sjukt kul att få spela tillsammans igen. Sen när han skrev på så blev jag ännu mer sugen att vara kvar. Jag ser verkligen fram emot att få spela med en så bra polare som Jacob.

Några har lämnat och några har kommit in hur känns lagbygget inför kommande säsong?

-Det känns bra. Vi har inte träffats mer än någon enstaka dag. Så det är svårt att bilda sig en uppfattning just nu. Men det är bra killar som tränar hårt och det kan man gå långt på. Det är bara att kolla på hur det gick i år. Det var inte så många som trodde på oss. Men ändå gick vi till semifinal och kunde gått längre än så.

Målet är Tre Kronor

Men nytt kontrakt och en skadefri kropp så är målsättningen tydlig för Daniel Brodin. Han vill tillbaka till landslaget igen och bli den ledande spelaren i Djurgården han var innan han skadade sig.

-För mig är det att ta mig tillbaka till landslaget. Och sen vara ledande spelare i Djurgården som ja var innan jag skadade mig. Sen är det en ny säsong och även om det gick bra för Djurgården så gäller det att börja om. Vi tar med oss vår spelidé och vår fart in i nästa säsong, avslutar Daniel Brodin till Hockeybladet.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN