BESLUTET: Hultström kastas in i hetluften

Det var meningen att Djurgårdens nyförvärv Linus Hultström skulle stå över kvällens match mot Rögle. Skada och sjukdom påskyndar comebacken.
– Den ursprungliga planen var att han skulle vilat idag, säger Joakim Eriksson sportchef i Djurgården.

I söndags skrev Linus Hultström på nytt kontrakt med Djurgården och tanken var att backen skulle träna ett tag innan han skulle spela match. Nu tvingar en skada på Tom Nilsson och att David Bernhardt blivit sjuk nyförvärvet att göra comeback redan ikväll.

Hultström otränad

Den 24-årige rightbacken skulle ha tränat den här veckan och tanken var att han skulle dra på sig nummer 33 igen i nästa vecka. Nu kastas han rakt in i hetluften när Djurgården möter jumbon Rögle på bortaplan.

– Den ursprungliga planen var att han skulle vilat idag. Fokuserat på träning denna vecka eftersom han bara varit på is i knappt två veckor under augusti/september. Planen ikväll är att matcha försiktigt i fem mot fem och sen öka istiden i powerplay, säger Joakim Eriksson, Djurgårdens sportchef till klubbens hemsida.

Även Rögle mönstrar nyförvärv

Som Hockeybladet skrev igår är Rögles nyförvärv på målvaktssidan Justin Pogge spelklar och väntas vakta skåningarnas mål.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN