Foto: Bildbyrån
På söndag drar kvartsfinalerna igång. I en artikel av Hockeynews.se så riskerar Djurgården att få klara sig utan en viktig trio i den första kvartsfinalen. Nu bekräftar stortjärnan själv för Hockeybladet att han missar den första kvartsfinalen på söndag.
– Nu på söndag kommer jag tyvärr inte att kunna spela, säger Andreas Engqvist till Hockeybladet.

På söndag är det dags för första kvartsfinalen för Djurgården. En kvartsfinal där laget kan få klara sig utan en viktig spelartrio. Enligt sajten Hockeynews.se kan laget tvingas klara sig utan spelartrion René Bourque, Andreas Engqvist och Lukas Vejdemo.

– Det har blivit ett bakslag, säger Djurgårdstränaren Robert Ohlsson till HockeyNews.se.

Missar första kvartsfinalen

Andreas Engqvist klev av mot Örebro efter att åter fått tillbaka symptom av hjärnskakningen han ådrog sig på annandagen. Nu bekräftar han för Hockeybladet att han missar den första kvartsfinalen på söndag.

– Jag fick tillbaka symptomen av hjärnskakningen i matchen mot Örebro. Så för mig är det nu att gå tillbaka till att ta det lugnt igen, och försöka på nytt helt enkelt. Nu på söndag kommer jag tyvärr inte att kunna spela.

Är det färdigspelat för säsongen?

– Jag har fått börja om helt enkelt, men jag vill så klart inte lägga ner säsongen. Just när symptomen kom tillbaka så kändes det sådär måste jag säga, men jag har fortfarande kvar suget att komma tillbaka och spela. Jag vet inte hur det kommer att gå, mer än att jag hoppas att det fungerar igen avslutar Andreas Engqvist till Hockeybladet.nu

 

 

Kommentarer

Kommentarer