BEKRÄFTAT: Robert Ohlsson lämnar Djurgården

Djurgården bekräftar att Robert Ohlsson lämnar Djugrården efter säsongen. Det skrev klubben först i ett mejl till säsongskortsinnehavare. Nu har de även gått ut med nyheten på hemsidan.

Robert Ohlsson lämnar Djurgården efter säsongen, det skriver klubben i ett mejl till säsongskortsinnehavare under lördagen. En stund senare kom nyheten även ut på Djurgårdens hemsida.

– “Robban” är hundra procent motiverad att avsluta sitt arbete här i Djurgården på bästa möjliga vis. Vi är tillsammans, precis som tidigare, förenade i övertygelsen att åstadkomma starkast tänkbara resultat, Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården till klubbens hemsida.

Förhandlingarna strandade

Förhandlingarna med Ohlsson avbröts i januari och nu är det klart att han lämnar klubben efter fem år som huvudtränare. Man har inte kommit överens om avtalets innehåll och därför väljer de att gå skilda vägar efter säsongen.

– Vi har förhållit oss professionellt till varandra genom förhandlingarna och enats om att avsluta efter säsongen, säger Eriksson.

Slutförhandlar

Djurgården meddelar också att de slutförhandlar med ersättaren till Robert Ohlsson. De meddelar också att strukturen för ledarteamet kan komma att ändras,

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN