Bekräftat: Backstjärnan nobbar Djurgården

Det har ryktats att backstjärnan ska lämna sitt KHL-lag och flytta hem till Sverige och Djurgården. Nu är det som Hockeybladet kunde avslöja i januari bekräftat, stjärnan stannar i KHL.

I januari kunde Hockeybladet avslöja att backstjärnan Staffan Kronwall skulle nobba Djurgården och att planen var en förlängning med KHL-Laget Lokomotiv Jaroslav.

– Staffan kommer inte spela i Djurgården, det ligger ingen sanning i det. Djurgården kommer alltid vara intresserade men Staffan stannar i KHL till 95 procent, sa Kronwalls agent till Hockeybladet då.

Backstjärnan förlänger

Igår förlängde Kronwall sitt kontrakt med Lokomotiv Jaroslav över nästa säsong och därmed står det klart att den 34-årige backjätten nobbar Djurgården.

Staffan Kronwall är kapten både i Lokomotiv Jaroslav och i Tre Kronor. Han har spelat i Jaroslav sedan säsongen 2012/2013, året efter att en flygolycka kostat hela laget livet, inklusive den svenska målvakten Stefan Liv.

Senast Kronwall spelade i Sverige var säsongen 2010/2011, då han senast representerade Djurgården. Sedan dess har han spelat i KHL där han också representerat Severstal Cherepovets.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN