BAKSLAGET: Stjärnan missar morgondagens match

Djurgården får klara sig utan sin lagkapten Andreas Engqvist i morgondagens match mot Örebro. Engqvist fick igår kliva av isen efter en situation i andraperioden och han fanns heller inte med på dagens träning.
-Engqvist kommer inte att spela morgondagens match, säger Djurgårdens tränare Robert Ohlsson till Hockeybladet.nu

Djurgården kommer att få klara sig utan sin lagkapten Andreas Engqvist under morgondagens match mot Örebro. Smällen igår gjorde att han plockades av isen som en ren försiktighetsåtgärd.

-Vi har tillsammans bestämt att får Andreas en smäll mot huvudet så kommer vi plocka bort honom från isen. Man måste se till hans historik och då är det inte aktuellt att chansa på att låta han spela vidare. Smällen i sig var en ren oturshändelse och inget annat, säger Robert Ohlsson till Hockeybladet.

Känner sig bättre idag

Andreas känner sig bättre idag än vad han gjorde igår. Men han fanns inte med på dagens träning och Djurgården vågar inte chansa med tanke på hans historik. Klubben är extremt försiktig när det gäller Engqvist och man vet heller inte om eller när symptomen kommer tillbaka. Robert Ohlsson förklarar:

-Engqvist känner sig bättre idag. Men samma sak var det förra säsongen när han gjorde comeback. Där och då kände han sig bra men sen kom symptomen tillbaka efter någon dag. Därför plockar vi av honom från isen om han får en smäll mot huvudet och han får därför även vila dagen efter. Det är anledningen till att han inte med på dagens träning och han kommer inte att spela imorgon.

När tror du han kommer tillbaka?

-Det är svårt att säga. Jag vet faktiskt inte det i dagsläget. Vi vill inte chansa och det går i dagsläget helt enkelt inte veta när Andreas Engqvist gör comeback, avslutar Robert Ohlsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN