Allsvensk center klar för Djurgården

Djurgården förstärker truppen inför slutspurten av säsongen. Nu meddelar klubben via pressmeddelande att man värvar center från Hockeyallsvenskan.

Djurgården breddar truppen inför slutspurten av säsongen. Klubben har varit på jakt efter en center och nu har man hittat just denna i Hockeyallsvenskan och IK Pantern. Dennis Svensson är klar för Djurgården för resten av säsongen. Dennis som varit assisterande lagkapten i Pantern har stått för åtta poäng på 45 spelade matcher.

– Om vi vill ha en lång och framgångsrik vår så kommer det att krävas att vi har en grovtrupp så vi till fullo kan parera för eventuella sjukdomar och skador som allt som oftast uppstår under slutdelen av säsongen. Då konkurrenssituationen i vår spelartrupp är tuff när vi har ett friskt lag så har det varit viktigt att det sista tillskottet till lagbygget. Dels kan täcka upp vid eventuella centerskador och dels accepterar sin roll i laghierarkin. Därför är vi väldigt nöjda att denna lösning blivit möjlig. Dennis är en centertyp med god skridskoåkning och ansvarsfullhet i sitt spel. Han har spelat i Pantern med såväl Robin Jensen och Sebastian Strandberg och de har givit goda vitsord om Dennis personlighet och lagspel, säger sportchefen Joakim Eriksson om nyförvärvet i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN