HOCKEYETTAN: Nyförvärvet borta hela säsongen

HC Dalen i Hockeyettan har drabbats av ett tungt avbräck, nyförvärvet Tommy Pappila blir borta hela säsongen. I en träningsmatch ådrog han sig en axelskada.

Nyförvärvet Tommy Pappila blir borta hela säsongen på grund av en axelskada, det är den så kallad AC-leden som är trasig. Det var i säsongens sista träningsmatch oturen var framme när Pappila åkte på en tackling.

– Först och främst så lider jag verkligen med Tommy, det är så fruktansvärt tråkigt och ledsamt. Det var inget oschysst i situationen utan han fick en tackling vid sargen som tog olyckligt. Det konstaterades en trasig AC-led och nu väntar 6 månaders rehabilitering för Tommy. Vår uppgift är nu att stötta Tommy så mycket vi kan under hans rehab. I början handlar mycket om att ta det lugnt för att skadan ska läka så bra som möjligt, säger Per Gustafsson tränare i Dalen till klubbens hemsida.

Letar ny back

På grund av Pappilas skada söker nu HC Dalen efter en ny back. Det kan vara så att de redan får klart med den nye backen till morgondagens bortamatch mot Tranås.

–Som det ser ut nu så har vi en spelare jag haft en dialog med under en längre tid. Jag hoppas att detta kan bli klart redan till morgondagens match mot Tranås. Det är så det ser ut just nu men framför allt så ligger tankarna hos Tommy och att stötta honom under resans gång, säger Gustafsson.

Dalen inledde Hockeyettan Södra med förlust mot Kallinge/Ronneby på hemmais.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN