Calle Johansson förstärker Björklöven

Kommande säsong får Björklöven minst sagt en rutinerad förstärkning kring organisationen runt lagets damlag. Calle Johansson som vunnit SM-guld med Björklöven kliver in i föreningen.

Calle Johansson är en av de största spelarna genom tiderna med över 1100 matcher i NHL. Nu meddelar björklöven i ett pressmeddelande att han kliver in i organisationen kring Björklövens damlag kommande säsong.

-Det är med stor glädje som jag kan presentera Calle Johansson som resurs till Björklöven dam kommande säsong. Han kommer att agera som rådgivare och extern coach till både ledarna och spelarna och även hålla i en del isträningar. Calle har ju en enorm erfarenhet och är en av våra största hockeyspelare genom tiderna som förutom att ha spelat över 1100 matcher i NHL även har varit tränare i Washington Capitals bara för några säsonger sedan. Han är dessutom en gammal Björklövenspelare själv och kommer att tillföra en oerhörd mängd med rutin och kunskap till organisationen, säger Björklöven dams sportchef Tom Heikka till klubbens hemsida.

Siktar mot playoff

Siktet är inställt och det är att spela playoff kommande säsong. Björklöven vill spetsa till damlaget både på och utanför isen och med Calle Johansson som rådgivare så tror man på en på en plats i SDHL.

-Björklöven dam har antagit en tydligare roll som en kandidat till att kvala mot SDHL med en mängd förändringar mot att spetsa till laget, både på och utanför isen. Vi har en uttalad högre kravbild än tidigare och en uttalad satsning att spela playoff till våren och Calle Johansson är då ett starkt bidrag till att nå vår målsättning, avslutar Tom Heikka.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN