Björklöven värvar SHL-meriterad målvakt

Björklöven har haft stora problem med målvaktssidan under säsongen och det blir inte bättre när Adam Werner åker till Kanada för att spela JVM med Sverige. Nu agerar klubben och man väljer att plocka in SHL-meriterat. Tidigare Frölunda- och Karlskronamålvakten Linus Fernström är klar för Umeåklubben, det bekräftar klubben via sin hemsida.

Under eftermiddagen meddelade Björklöven på sin officiella hemsida att man värvat den SHL-meriterade målvakten Linus Fernström, som närmast kommer ifrån en kort sejour i HK Poprad i Slovakien.
– Vi har valt att stärka upp och spetsa till målvaktssidan med Linus Fernström. Kontraktet gäller resten av säsongen, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson i pressmeddelandet.

Sportchefen Daniel Johansson är nöjd med sin nya målvakt och beskriver honom såhär:
-Linus har storlek, är placeringssäker och har erfarenhet av spel på en hög nivå med tre raka säsonger i SHL.

Förra säsongen tillhörde 29-åringen Karlskrona HK men fick lämna efter fjolårets säsong sedan klubben värvat Johannes Jönsson. Fernström har tidigare spelat i klubbar som Almtuna, Oskarshamn och Frölunda. Nu är han klar för sin tredje sejour i HockeyAllsvenskan.

Målvakten ansluter till laget direkt och finns tillgänglig till morgondagens match mot Tingsryd om allt faller väl ut med pappersarbetet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN