Björklöven förlänger med transatlanterna

IF Björklöven förlänger kontrakten med importerna Cody Murphy och Austin Farlet över kommande säsong.
– Vi är mycket nöjda, säger klubbens sportchef Daniel Johansson till Björklövens hemsida.

HockeyAllsvenska IF Björklöven meddelade i samband med matchstart mot Timrå IK att man förlängt kontrakten med sin transatlantiska duo Austin Farley och Cody Murphy. Den förstnämnda som anslöt från MODO under säsongen har redan gjort stort avtryck och belönas likt sin lagkamrat med ett kontrakt över kommande säsong.
– Vi är mycket nöjda med det vi ser från Cody och Austin både utanför och på isen, vid träning och under match. De visar rätt inställning och jobbar hårt med en tydlig vilja att bli bättre. Killarna har acklimatiserat sig väl och trivs jättebra i Umeå. Vi tror att det finns ytterligare utveckling hos båda och är mycket nöjda med att redan nu kunna säkra upp dem även över nästa säsong, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida.

Båda med collegebakgrund

De båda har ett förflutet i den amerikanska collegeligan NCAA där Farley representerade University of Minnesota-Duluth under 2012 till 2016. Cody Murphy spelade i sin tur för Miami University 2011-2015 innan resan styrdes mot Västerås förra säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN