BEKRÄFTAT: Succétränaren lämnar topplaget

Succétränaren lämnar topplaget, han har tackat nej till att fortsätta träna framgångssagan i Hockeyallsvenskan. Bland annat ryktas han bli ny huvudtränare för SHL-klubben. 

Tabelltoppen kunde idag bekräfta på sin hemsida att succétränaren lämnar topplaget efter säsongens slut. Anledningen ryktas vara att succétränaren istället går till Malmö som efter säsongen kommer så utan tränare, något som bland annat Hockeybladet rapporterat tidigare om.

Lämnar klubben efter säsongens slut

Jocke Fagervall, tränare för topplaget Björklöven i Hockeyallsvenskan bekräftas lämna klubben efter säsongens slut. Detta beslut kommer i och med att Fagervall aktivt har tackat nej till en fortsättning i klubben och istället söker efter nya utmaningar. Fokus kommer inte ligga på att spekulera kring vart Fagervall tar vägen utan snarare på att få ett så bra avslut som möjligt på säsongen, menar Björklövens sportchef Per Kenttä på klubbens hemsida.

–  Vi var intresserade av ett fortsatt samarbetet och har lämnat ett kontraktsförslag som Jocke har tackat nej till. Tillsammans har vi ett väldigt bra samarbete men efter många år i klubben vill han söka en ny utmaning. Nu ska vi gemensamt göra allt för att det ska bli en bra avslutning, säger Kenttä.

Enligt källor till Hockeybladet blir det Fredrik Hallberg som tar över efter Fagervall i Björklöven. Per Kenttä och Hallberg känner varandra sedan Kenttäs sejour i Oskarshamn.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN