Foto: Bildbyrån

BIK Karlskoga misslyckades med att ta sig till SHL. Nu börjar nya lagbygget ta plats och idag meddelade man att forwarden Axel Lindström förlänger.
– Axel har vuxit ut till en bra allsvensk spelare, säger klubbchefen Torsten Yngvesson i ett pressmeddelande.

Axel Lindström plockades inför säsongen upp från klubbens J20-lag. Forwarden har haft en bra första säsong i HockeyAllsvenskan och stod för 14 poäng på 47 matcher och imponerande 22 + i plus/minus-statistiken. Nu förlänger klubben hans kontrakt.
– Axel har vuxit ut till en bra allsvensk spelare som vi ser att det finns ännu mer potential i. Vi är glada över att vårt samarbete fortsätter i minst två säsonger till, säger klubbchef Torsten Yngveson.

”Jag har blivit en stolt BIK-are”

Huvudpersonen själv är också han, väldigt nöjd över att det nya avtalet är klart.
– När jag fick chansen att förlänga mitt kontrakt med BIK så fanns det inga tvivel med tanke på att jag har haft ett fantastiskt första år som seniorspelare här. Det har varit en skön grupp killar och tillsammans tog vi oss nästan hela vägen. Jag trivs otroligt bra i BIK och jag vet att jag kan fortsätta utvecklas och ta stora kliv med hjälp av den grymma ledarstab som vi har. Jag tror att vi med samma hårda arbete kan göra det minst lika bra även nästa säsong. Jag har blivit en stolt BIKare, säger Axel Lindström efter påskriften.

Det nya kontraktet är signerat över de kommande två säsongerna.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer