KLART: Här är mannen som tar över Brynäs

Igår kunde Brynäs sportchef, Stefan Bengtzén, avslöja att en ny tränare skulle vara på plats inom 48 timmar. Nu meddelar klubben själva att det är Tommy Sjödin som får fortsatt förtroende i båset, något som Expressen kunde avslöja tidigare imorse.

Sjödin som under en tid har lett laget tillsammans med Janne Larsson, tar nu över ansvaret som huvudtränare för resten av säsongen 2017/2018.

– Det känns helt rätt att göra detta val då Tommy Sjödin absolut har de egenskaper som krävs för att fungera som huvudtränare i SHL. Sjödda har tillsammans med Janne Larsson visat att de sköter uppgiften på ett mycket tillfredsställande sätt gentemot vårt herrlag. Båda tränarna fanns dessutom med redan förra säsongen och kan vår spelidé fullt ut. Vår gemensamma känsla är att vi nu tar ett steg framåt när tränarfrågan är löst och vi kan jobba vidare i den positiva anda som finns i hela vår organisation säger Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF i ett pressmeddelande.

”Det är en stor och fin utmaning”

Huvudpersonen själv är glad över att få fortsatt förtroende och ser fram emot resterande del av säsongen.

– Ja det känns riktigt bra, det är en stor och fin utmaning. Jag är otroligt motiverad att få ta rollen som huvudtränare fullt ut och att få fortsätta det arbete som vi startat med den här gruppen. Vi ska tillsammans jobba vidare utifrån vår spelidé säger Tommy Sjödin, ny huvudtränare för Brynäs IF.

Den assisterande tränaren Janne Larsson får även han fortsatt förtroende. Det är ännu oklart om Brynäs kommer att tillsätta en assisterande tränare för att komplettera ledarstaben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN