Svårt att få speltid – nu hoppas supertalangen på att bli utlånad

Adam Boqvist är en av de mest lovande backarna i årskullen 00. Tuff konkurrens på backsidan i Brynäs har gjort det svårt att ta plats. Nu hoppas supertalangen på en utlåning.
– Jag känner själv att jag skulle må bättre av att få några fler seniormatcher och få känna på spel på en lite högre nivå, säger han till Hockeysverige.se

Större delen av säsongen har Adam Boqvist tillbringat med J20-laget. Där har han svarat för fem mål och totalt elva poäng på 13 matcher. I en intervju med Hockeysverige berättar supertalangen att han hoppas på att få fler matcher på seniornivå, om det så blir i Brynäs eller utlånad till en annan klubb.

– Jag känner själv att jag skulle må bättre av att få några fler seniormatcher och få känna på spel på en lite högre nivå. Det skulle vara bra för min utveckling tror jag, säger han till Hockeysverige.se

Brynäs har ännu inte erbjudit honom någon utlåning, men trots det stressar han inte fram någonting.
– Nej, det har dom inte gjort, men vi får se vad som händer, säger Boqvist som kan tänka sig att ta några matcher i Hockeyallsvenskan framöver.
– Klart att jag skulle velat vara med mer. Sedan finns det ingen anledning att stressa och är det så att Brynäs vill låna ut mig så skulle det vara lugnt. Jag är öppen för alla förslag.

Draften står runt hörnet och speltid är viktigt i den åldern. Men Boqvist fokuserar på nuet.
– Självklart är det så att jag ser och hör saker, men jag försöker inte lägga så mycket fokus på det. Vi får se hur det ser ut efter säsongen, om jag ligger kvar högt i rankingen eller inte.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN