Succé för Brynäs julklappsinsamling

Det blev en braksuccé när Brynäs anordnade en julklappsinsamling inför lördagens match mot Färjestad. Över 1100 klappar samlades in till behövande barn.

För andra året i följd arrangerade Brynäs, och projektet En bra start, en julklappsinsamling inför en av lagets hemmamatcher. Och precis som förra året blev det succé när det samlades in klappar inför lördagens vinstmatch mot Färjestad.

Insamlingen är tänkt för barn som kanske inte annars skulle ha fått någon julklapp. Under kvällen samlades det in hela 1150 klappar, skriver Gefle Dagblad.
–  Vi är väldigt nöjda med årets insamling. För en del barn är det inte självklart att få någon julklapp på julafton. Förutom att publiken i lördags hade med sig julklappar har också vår partner, Ica Maxi Stormarknad Gävle bidragit med över 400 julklappar och flera partners är på gång att lämna sina bidrag, säger vice klubbdirektör Johan Cahling till tidningen.

’En bra start’ är en social verksamhet som Brynäs bedriver tillsammans med bland annat Unicef och Gävle Kommun, i syfte om att alla barn i Gävle kommun ska få en bra start i livet. Projektet drog igång hösten 2014, och ska löpa över totalt fem år.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN