Sportchefen förnekar Zetterlund – bekräftar intresse för världsmästaren

Visby Romas sportchef bekräftar intresse för världsmästaren, samtidigt förnekar han att Fabian Zetterlund ska vara aktuell för klubben.
– Det ligger ingenting i det, säger André Lundholm till Hockeybladet.

André Lundholm, sportchef i Visby Roma bekräftar intresse för världsmästaren Johan Larsson, nåot som Hela Gotland var först med att rapportera.

– Inget klart, han är klubblös och måste först bli free agent vilket han blir 9 oktober sen vet man aldrig vad som händer. Skriver han kontrakt med en NHL-klubb och de är ok med att han spelar så kan det bli så att han spelar här, säger Lundholm till Hockeybladet.

Förnekar annan NHL-spelare

Tidigare idag kom ryktet att NHL-spelaren Fabian Zetterlund skulle vara på väg till Visby Roma. Det var Hockeyettanbloggen KM Hockey som rapporterade om det ryktet. Något som förnekas av samtliga parter.

– Det stämmer ej, säger Zetterlunds agent Johan Finnström till Hockeybladet.

– Inte vad jag har hört, säger Hans Särkijärvi, tränare i Visby Roma.

Sportchefen Lundholm har hört ryktet och tror att det härrör sig från att tre före detta lagkamrater till Zetterlund spelar i just Visby Roma. Men att det ska vara sant förnekar han.

– Det ligger ingenting i det och vi har inte fört någon dialog men Fabian är så klart varmt välkommen om han vill, säger Lundholm med ett leende.

Det finns även ett rykte om att Oskar Sundqvist kan komma att spela för Boden, fler kan bli aktuella för spel i Hockeyettan, enligt Lundholm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN