Landslagsforward till Brynäs IF

Brynäs ser över truppen inför kommande slutspel. För att hjälpa laget så tar man nu in en tjeckisk landslagsforward.

Imorgon stänger transfterfönstret I SHL och flera klubbar ser över möjligheterna till förstärkning. Brynäs är inget undantag och nu värvar laget från KHL och Slovan Bratislava. 29-årige Rudolf Cerveny lämnar KHL för att slutföra säsongen med Brynäs.

— Det är en tjeckisk landslagsspelare som gjort landskamper under de tre senaste säsongerna. Senast blev han inkallad nu till Beijer Hockey Games. Vi har fått goda referenser via vårt kontaktnät i Tjeckien och vår bedömning är att det är en spelare som kommer att höja standarden i vår trupp, säger Dackell till klubbens hemsida.

Debuterar mot Timrå

Slovan Bratislava har gått tungt I KHL och huserar I botten av tabellen. Detta är en av anledningarna till att Rudolf Cerveny väljer att bryta kontraktet med KHL-laget. SHL-debuten kommer att ske mot Timrå på lördag.

— Laget där han är i dag har gått dåligt under säsongen, ligger i botten av KHL och kommer inte att gå till slutspel. Han ville gärna ha en ny utmaning här på slutet av säsongen och ser fram emot att komma hit och göra avtryck och hjälpa oss till slutspel

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN