Konkurrenten snor Brynäsback – Han kan lämna

En av Gävleklubbens backar ryktas vara klar för SHL-konkurrenten Växjö till nästa säsong. Det sägs att Jonathan Pudas har skrivit på för smålandsklubben.

Det rör sig i Brynäs efter fem raka förluster och ett fall från andra till sjätte plats i tabellen. Detta samtidigt som tränaren Thomas ”Bulan” Berglund ryktas till konkurrenten Luleå efter säsongens slut. Nu uppger Sportbladet att nyckelbacken Jonathan Pudas kommer att spela i Växjö kommande säsong. Något som Pudas förnekar.
”Det kan jag dementera starkt, ingenting är klart än”, säger han enligt Sportbladet.

Landslagsback kan lämna

Utöver Pudas och Berglund så ryktas det att en annan spelare kan vara på väg bort. Det är nämligen landslagsbacken Simon Bertilsson som har rätt att bryta kontraktet efter säsongen. Inför säsongen 16/17 skrev han på ett kontrakt på 1+1+1 år som ger honom möjlighet att förhandla om eller bryta kontraktet efter säsongen. Bertilsson, som spelade Channel One Cup för Tre Kronor och övertygade i landslagsdressen, sägs vilja omförhandla den relativt låga lön han har. Om klubbarna inte kommer överens så är han fri att lämna klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN