KLART: SHL-laget registrerar meriterad tredjemålvakt

Säsongen 2019/20 börjar gå mot sitt slut. Flertalet värvningar i SHL har redan bekräftats och idag kom ännu en nyhet. Klubben kunde tidigare idag bekräfta att de registrerat en meriterad tredjemålvakt som kommer finnas tillgänglig vid behov. 

Inför slutspurten av säsongen, och med endast en dag var av transferfönstret, passar SHL-klubbarna på att stärka upp sina trupper. Idag bekräftades det att SHL-laget registrerar en meriterad tredjemålvakt inför slutet på säsongen.

SHL-laget registrerar meriterad tredjemålvakt

22-årige Isak Wallin, aktuell som spelare i Hockeyallsvenskans Mora, kunde idag bekräftas registreras till SHL-laget Brynäs som tredjemålvakt. När Mora spelade i SHL spelade han elva matcher för klubben men har även varit registrerad för både Färjestad och Malmö. Under årets säsong i Mora har Wallin spelat i 23 matcher och har en räddningsprocent på 90,46. Målvakten har dessutom meriter från samtliga landslag från U16- till och med U20. Eftersom att Wallin registreras som tredjemålvakt i Brynäs har han möjlighet att vandra fritt mellan klubbarna, även efter att övergångsfönstret stänger imorgon, den 15 februari, klockan 23:59.

— Isak kommer vara kvar i Mora tills de har spelat färdigt. Det här är en säkerhetsåtgärd ifall något skulle hända med våra målvakter efter att fönstret har stängt, säger herransvarig Michael Sundlöv på Brynäs hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN