KLART: Ikonen blir sportdirektör i anrika klubben

Andreas Dackell blir ny sportdirektör i Brynäs, meddelar klubben på sin webbplats.

Andreas Dackell blir sportdirektör i Brynäs, skriver klubben på sin hemsida. Dackell, som tidigare varit spelare och tränare i klubben kommer senast uppdrag i klubbens styrelse, som han nu väljer att lämna för att bli sportdirektör.

– Det känns personligen oerhört bra att det är Andreas Dackell som intar den här tjänsten. Vi har haft möjlighet att arbeta väldigt nära varandra sedan mitten av april när jag började jobba för Brynäs. Vi har funnit ett gott samarbete, har lätt att kommunicera och förstår varandra. Vi har samma bild av vad Brynäs ska stå för framåt och hur vi kan skapa sportsliga framgångar för klubben, säger klubbdirektören Michael Campese till Brynäs hemsida.

Spelat över 500 matcher i klubben

I sin spelarkarriär bokfördes Andreas Dackell för 506 SHL-matcher i Brynäströjan och under de fyra sista säsongerna i klubben fick han uppdraget som lagkapten.

– Det känns ärofyllt. Jag är Brynäsare ända in i hjärtat och allt jag har gjort är för Brynäs bästa. Jag känner att jag kan göra ett bra jobb här på det sättet vi har i och med nytänket kring organisationen och vad klubben ska göra. Jag har lite bakgrund i vad som brustit tidigare via arbetet i styrelsen under ett antal år. Därför känner jag mig också trygg i vad styrelsen vill med föreningen i framtiden. Och jag känner att jag kan vara med och påverka i det här nya uppdraget, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN