Drömvärvning av Brynäs – forwarden klar för fem(!) år

För några dagar sedan skrev Rögle ett långtidskontrakt med Dennis Everberg på fem år. Nu gör Brynäs detsamma. Anton Rödin är klar för fem år med Gävleklubben. 
— Jag har varit i Brynäs hela mitt liv så jag har alltid haft dörren lite öppen och på glänt oavsett vad jag varit ute på.

Brynäs landar en riktig drömvärvning till nästa säsong. Anton Rödin har skrivit under ett kontrakt som sträcker sig över de närmsta fem åren. Rödin kommer närmast från Schweiz och HC Davos. Där stod 28-åringen för 17 poäng på 34 matcher för Davos förra säsongen, och gjorde även elva poäng på elva kvalmatcher.

— Vi känner Anton utan och innan. Han kommer framför allt att bidra med ledaregenskaper och den spets som han besitter. Vi vet vad han har gjort här tidigare och vad han går för. Han kommer inte hit för att avsluta karriären. Han kommer hit för att hjälpa Brynäs att ta nästa steg. Han är i en bra ålder och har sina bästa år framför sig. Han vill vara med här och bidra och i slutändan vinna sm-guld, det är därför han flyttar tillbaka, säger Andreas Dackell i pressmeddelande.

Ser fem emot att flytta hem

Anton Rödin har representerat klubbar som Utica Comets I AHL, Vancouver Canucks I NHL och HC Davos i NLA. Nu ser han fram emot att få flytta hem till Sverige igen och representera Brynäs de kommande fem åren.

— Det blir skönt att få vara på samma ställe en längre tid efter några år utomlands. Dessutom är Gävle hemma och det passar jättebra för mig. Jag är glad över att Brynäs vill ha mig en längre tid och att jag får vara med på hela nysatsningen. Det kommer bli en häftig resa.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN