Klart: De får de svenska lagen möta i CHL-slutspelet

Tidigare under fredagen lottades 16-dels finalerna i CHL-slutspelet. De svenska lagen som är kvar i turneringen är Växjö, Brynäs, Malmö och Frölunda. Nu är de klart vilka motståndare de svenska lagen kommer att ställas mot.

En av de störta skrällarna i årets CHL kom i tisdags när HV71 missade slutspelet. Men trots HV71:s uttåg så är det fortfarande fyra svenska lag kvar i turneringen. Nu är det klart vilka lag de svenska representanterna får möta.

Växjö Lakers-Red Bull Salzburg
Tankar: Red Bull tog nio poäng i gruppen och slutade på en andraplats i sin grupp med -2 i målskillnad. Växjö klara favoriter i den drabbningen.

Brynäs IF-Adler Mannheim
Tankar: Mannheim slutade etta i en grupp med bland andra HV71 och har imponerat stort i turneringen. Lär bli tufft för Brynäs som inte går alls bra i SHL.

Malmö Redhawks-Trinec
Tankar: Tjeckiska Trinec är ett topplag i den inhemska ligan där men Malmö som har gjort det bra hittills i CHL lär bli för svåra för Trinec.

Frölunda Indians-Liberec
Tankar: Behöver inte säga så mycket här. Liberec är ett lag som regerande mästarna Frölunda borde slå ut utan större svårigheter. Frölunda har nog fått den enklaste lottningen av de svenska lagen.

Hela slutspelsträdet i CHL:

Klart: De får de svenska lagen möta i CHL-slutspelet
Foto: CHL

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN