Foto: Bildbyrån
Sebastian Wännström har varit uppsatt som trettonde forward och speltiden har varit begränsad. Han har placerats i Brynäs kommande säsong och idag kom uppgifter från MrMadhawk att HV ser över möjligheterna att göra sig av med forwarden.

Sebastian Wännström har haft det tungt i HV71 där han mot slutet placerats som trettonde forward. Speltiden har varit begränsad och situationen är inte optimal för Wännström. Uppgifter kom sen gällande att Wännström är klar för en återkomst i Brynäs kommande säsong. MrMadhawk presenterade under dagen uppgifter om att HV71 redan denna säsongen ser över möjligheterna att göra sig av med Wännström.

Sportchefen svarar på ryktet

Hockeybladet får tag i Brynäs Sportchef Andreas Dackell som förklarar att det just nu inte pågår några förhandlingar med varken HV71 eller Sebastian Wännström.

-HV71 har inte ringt mig och jag har inte pratat med Johan Hult under dagen. Det pågår inga förhandlingar just nu med Sebastian Wännström. Men saker och ting kan gå snabbt i branschen och skulle det vara så att HV71 ringer så är jag såklart beredd att lyssna. Jag känner ju till Wännström och hans position i HV71, säger Andreas Dackell till Hockeybladet.

 

Kommentarer

Kommentarer