Brynäs julklapp – forwarden förlänger med tre år

Jultomten kom redan på förmiddagen. I alla fall för Brynässupportrarna. Johan Alcén har skrivit på för ytterligare tre säsonger i klubben, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Johan Alcén förlänger sitt kontrakt med Brynäs med tre år, skriver klubben på sin hemsida. Den 30-årige forwarden, som under början av sin karriär i klubbens J20-lag och sedan fick sedan chansen i A-laget, har bokförts för över 300 matcher i Brynäsdressen.

– Det känns jäkligt roligt. Jag älskar att spela i Brynäs och har kollat på Brynäs sen jag var liten. Nu får man spela i den här tröjan som alla idoler har spelat i. Det är något som man tänker på varje gång man skrivit på ett kontrakt. Det är en speciell klubb med sin historia, säger Alcén till Brynäs hemsida.

”Bra läromästare för våra spelare”

Alcén, som också spelat i SHL och Hockeyallsvenskan med Rögle, Leksand och Mora, har hittills under säsongen bokförts för 25 matcher och nio poäng. Brynäs sportdirektör, Andreas Dackell, är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Det här känns jäkligt bra för oss som förening. Han är brynäsare i grund och botten och har gjort många bra saker för oss. Han står för ett ledarskap, vet vad som krävs i Brynäs IF och är en bra läromästare för våra spelare som kommer underifrån. Johan tar den roll han får och är ruggigt laglojal, säger han till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN