BEKRÄFTAT: Sportchefen lämnar krislaget

Sportchefen lämnar krislaget Brynäs efter säsongen, det meddelar klubben på sin hemsida. Parterna kom inte överens om ett nytt avtal.
– Vi har förhandlat med ”Micke” en längre tid men inte hittat någon lösning, säger Michael Campese.

Sportchefen, Michael Sundlöv, lämnar krislaget Brynäs efter att förhandlingarna om nytt kontrakt brutit samman. Sundlöv stannar kontraktstiden ut, till och med den sista april i år.

– Sundlöv har lagt ner sin själ i den här föreningen och jag är tacksam för hans insatser de senaste åren. Vi har diskuterat och förhandlat en längre tid där båda parter varit positiva till en fortsättning. Men i slutändan har vi inte lyckats komma överens och vi har nu beslutat att avsluta förhandlingarna, säger Michael Campese, klubbdirektör i Brynäs till klubbens hemsida.

Brynäsikon

Sundlöv har varit både spelare och ledare i Brynäs under flertalet säsonger. Han vann SM-guld som spelare 1993 och som general manager 2012. Han har även OS-guld och VM-silver med Tre Kronor.

Toltalt har Sundlöv 25 säsonger i och kring Brynäs A-lag och är en av klubbens ikoner.

– Det var fantastiskt att få återvända till Brynäs. Det är klubben i mitt hjärta. Men ibland fungerar det inte och denna gång har vi inte nått en lösning. Jag har själv förhandlat med spelare där båda parter velat hitta en lösning men där det i slutändan inte går. Så är det i det här fallet också, säger Sundlöv och fortsätter:

– Jag kommer för alltid att bära med mig tiden i klubben, både som spelare och ledare. Att spela här var en dröm som liten och nu har jag på olika sätt varit verksam i klubben i runt 35 år. Det är helt otroligt och något jag är tacksam över. Jag kommer att sakna alla människor i föreningen och supportrarna runt klubben. Det stöd som de har visat har många gångar rört mig till tårar. Tack för alla fantastiska år.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN