BEKRÄFTAT: Han ska leda Brynäs in i framtiden

0
449
Foto: Bildbyrån
Han ska leda Brynäs in i framtiden, det bekräftade klubben på en presskonferens under tisdagen. Till sin hjälp får Peter Andersson Anthon Hansson, Mikael Holmqvist och Robin Danielsson.

Vid lunch på tisdagen presenterade Brynäs, Peter Andersson, han som ska leda klubben in i framtiden. Något som figurerat i media i tid.

Vid sin sida kommer Peter Andersson att få hjälp av Anthon Hansson, Mikael Holmqvist och Robin Danielsson. Därmed går Ove Molin tillbaka till spelarutvecklare, en tjänst Molin värvades för från början. -Det är en tjänst som han brinner för säger herransvarige Michael Sundlöv.

Peter Andersson är otroligt nöjd över kontraktet. – Brynäs har varit oerhört proffsiga. Man märker att Brynäs är en stor klubb.

-Vi måste gräva och kolla hur vi ska göra rekryteringarna och det är ett hårt jobb som väntar framöver. Till att börja med ska jag lära känna spelarna som är med här, sedan kommer vi att kolla på vad vi behöver, säger Andersson under presskonferensen.

Kontraktet är skrivet på tre år.

Närmast från Malmö

Peter Andersson kommer närmast från Malmö där han var i fyra säsonger. Han har också haft tränarroller i Lugano och Örebro. Han har även varit general manager i Malmö.

Som spelare har Peter Andersson tre SM-guld, ett mästerskap i vardera Tyskland, Italien och Schweiz. Han har också ett VM-silver och ett VM-brons.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tjugo − 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.