KLART: Brynäs sparkar back
Foto: Bildbyrån
Han kom till klubben inför säsongen 2018/19 från Linköping. Idag kunde Brynäs bekräfta att efter 68 matcher och fyra poäng i klubben kommer kontraktet brytas och att spelaren lämnar med omedelbar verkan. 

Han satt på ett utgående kontrakt, men båda parter har kommit överens om att det inte blir mer spel för honom i klubben. Idag stod det klart att Brynäs sparkar backen inför slutskedet av säsongen.

Brynäs sparkar backen

Niclas Lundgren anslöt till Brynäs från Linköping inför säsongen 2018/19. Under sin tid i Brynäs registrerades han för 68 matcher och fyra poäng. Förra året var dessutom Lundgren utlånad på ett korttidslån till Malmö. Idag kunde Brynäs bekräfta på sin hemsida att den 30-åriga backen sparkas och där med lämnar med omedelbar verkan.

— Vi tackar Niclas för hans tid i Brynäs och önskar honom ett stort lycka till i sin framtida karriär, säger herransvarige Michael Sundlöv på Brynäs hemsida.

Lundgren – “Inte klickat till 100 procent” 

Lundgren själv kommenterar sin avsked med en hyllning till klubben.

— Hockeymässigt har det kanske inte klickat till 100 procent, men det har varit två bra och lärorika år på många sätt ändå. Gävle är en fin stad och Brynäs en fin organisation, så jag är tacksam för den här tiden.

Kommentarer

Kommentarer