Högerfattad back klar för Brynäs

0
611
Foto: Bildbyrån
Brynäs förstärker på backsidan, Josef Ingman, senast i Karlskrona har skrivit på ett tvåårskontrakt med Brynäs.
— Han är en jättespännande spelare som har gått en lite längre väg en de flesta.

Brynäs har gott klart med den högerfattade backen Josef Ingman som skrivit under ett tvåårskontrakt. Ingman representerade Karlskrona under säsongen som gick men valde att lämna för spel i Västerås under sommaren. Nu blir det istället spel i SHL och med Brynäs IF där han återförenas med tränare.

— Han är en jättespännande spelare som har gått en lite längre väg en de flesta. När han kom till Karlskrona från division 1 så visade han direkt att det inte var ett märkvärdigt steg för honom och jag tycker absolut att han var en av allsvenskans bästa backar. Han fick lite ny tändvätska i division 1 och sen har det gått fort för honom. Jag tror att han är redo för SHL, säger Ove Molin i pressmeddelande.

”Har fortfarande lite svårt att förstå det”

Josef Ingman har under sin karriär spelat för Fairbanks Ice Dogs i den amerikanska juniorligan NAHL samt testat på både hockeyettan och senast Hockeyallsvenskan. Nu blir det alltså spel i svenska högstaligan för den 24-åriga backen.

— Det känns jättekul och skönt att ha fått det klart. Det har varit ett par förväntansfulla och nervösa dagar där man inte visste hur det skulle bli. Jag tror faktiskt att jag har lite svårt att förstå det fortfarande, säger Ingman.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

17 + 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.