TILLBAKA: Lämnade klubben i våras – nu är forwarden tillbaka

Den 21-årige forwarden lämnade klubben i våras. Efter att ha lånat in spelaren vid två tillfällen är han nu klar för spel i Uppsalalaget resten av säsongen. Under låneperioderna har han gjort succé.

Erik Santesson lämnade Almtuna efter den förra säsongen och hamnade i Hockeyettan och Kallinge/Ronneby. Efter att Almtuna lånat in 21-åringen vid två tillfällen den här säsongen är han nu klar för spel i Uppsalalaget resten av säsongen.

– En spelare som vi har stenkoll på! Kommer att spela 5 mot 5och boxplay i den rollen som han hade förra året, sa tränaren Martin Gudmundsson tidigare om Santesson.

Tillbaka för två matcher

Efter det första lånet kom Santesson tillbaka till Almtuna för två matcher. Då gjorde han så pass bar intryck, att han nu blir kvar.

”Erik har kommit in och visat att han vill vara kvar här, han har spetsegenskaper i defensiven med många täckta skott. Han har kommit in i gruppen på ett bra sätt dessutom är han väldigt duktig på straffar vilket han direkt visade mot Tingsryd”, skriver klubben på hemsidan.

Kan även förlänga med Brynässpelare

Almtuna har också Brynäs spelaren Adam Boqvist på lån. Han lånas just nu match för match meddelar Almtuna.

Läs mer om Almtuna>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN