Spelat över 750 SHL-matcher – blir huvudtränare i Hockeyallsvenskan

Almtuna förändrar i tränarstaben. Nichlas Falk, med över 750 SHL-matcher i bagaget, kliver in som huvudtränare i klubben, meddelar Almtuna på sin webbplats.

Almtuna gör förändringar i tränarstaben och tar in Nichlas Falk som huvudtränare, skriver klubben på sin hemsida. Falk, med 751 SHL-matcher, lade skridskorna på hyllan efter säsongen 2010/2011 och hade sitt senaste tränaruppdrag säsongen 2017/2018 i Södertälje.

– Det är en bra person som kommer att passa in i vår grupp på ett bra sätt. Han är en duktig tränare och taktiker och vi tror att detta kommer att bli bra. Han är fullt återställd efter sin kollaps och är väldigt sugen på att komma in i tränarrollen igen, säger Almtunas sportchef Björn Danielsson till klubbens hemsida.

”Inte riktigt har fått till detaljerna”

I tabellen ligger Almtuna på trettonde plats och detta är en stor faktor till att Almtuna gör förändringar i tränarstaben. Nichlas Falk kommer att assisteras av Marcus Ragnarsson och Martin Gudmundsson.

– Det har varit en säsong där vi inte riktigt har fått till detaljerna och vi har internt försökt på många olika sätt att få det att tippa över på rätt sida. Därför känner vi nu att vi vill ha in två nya ögon. Både Martin och Marcus har spelarnas och mitt fulla förtroende men vi vill stärka upp ledarsidan i det läge vi är nu, säger Danielsson till Almtunas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN