Mardrömmen: Nyförvärvet gick sönder direkt

Han blev klar för klubben och gjorde sin första träning med laget igår. Dock slutade det som rena mardrömmen för nyförvärvet som gick sönder direkt.

Det gick rykten om att han skulle ha skrivit på och så blev fallet. Efter att ha presenterats på den HockeyAllsvenska klubbens hemsida tidigt under onsdagsmorgonen fick Lucas Sandström även göra sin första träning med laget. Väl där slutade ispasset dock mindre kul för Almtunas 27-årige nyförvärv.

Gick sönder direkt

– Almtuna har varit intressent under en tid och var det bästa alternativet för mig i år. Det känns grymt kul att vara på plats, sade Sandström själv när det hela var klart.

Dock slutade alltså hans första träning som Almtunaspelare i Uppsala mindre roligt. Efter en olycklig situation under träningen tvingades han kliva av skadad. Till en början med en befarad bruten fot. Under torsdagen väntade röntgen för forwarden som kommer från fyra säsonger i Umeå och Björklöven.

Tur i oturen för nyförvärvet

Efter de första rapporterna skulle Sandström alltså ha varit ganska allvarligt skadad. Dock kan Almtunas klubbdirektör ge relativt lugnande besked.

– Han fick en smäll och en kraftig stukning i foten. Han röntgades igår och inget är brutet. Vi ska magnetröntga honom idag och se så att det inte är något annat som är trasigt, säger Andreas Klingberg, klubbchef i Almtuna till Hockeybladet.

Lucas Sandström gjorde den senaste säsongen 27 poäng på 50 matcher och ska nu alltså bygga vidare på några fina år i norra Sverige.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN