Målvakten tillbaka – vaktar Almtunas målbur ikväll

Joacim Eriksson, till vardags i SHL och Brynäs, har kommit tillbaka efter skada. Nu står det klart att han lånas ut till Almtuna för kvällens match mot Vita Hästen, skriver Brynäs på sin webbplats.

Ikväll spelar Joacim Eriksson sin första match för säsongen. Den 28-årige målvakten lånas ut från Brynäs till Almtuna för kvällens match mot Vita Hästen, skriver Brynäs på sin hemsida.

— Det var riktigt längesen nu. Jag vet knappt hur många månader. Så det är klart att man längtar. Det ska bli riktigt kul, säger Eriksson till Brynäs hemsida.

”Kan bli aktuellt med fler matcher”

Eriksson kom till Brynäs efter spel i Djurgården den senaste säsongen. Brynäs tillförordnade sportchef, Andreas Dackell, är nöjd med utlåningen av målvakten som inte bokförts för någon match denna säsongen.

— Almtuna hörde av sig och frågade om ett korttidslån. Vi är överens om den här matchen sen får vi ha dialog om det kan bli aktuellt med fler matcher framöver. Men han är tillbaka hos oss för torsdagsmatchen. Kul för både oss, Jocke och Almtuna att han får komma dit och spela med dem, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN