BEKRÄFTAT: Forne SHL-spelaren förlänger kontraktet

Klubben stärker upp truppen inför kommande säsong. Efter att ha brutit kontraktet med SHL-klubben verkar han ha hittat rätt hos klubben i Hockeyallsvenskan. Klubben kan nu bekräfta att han blir kvar ytterligare en säsong. 

Han bröt kontraktet med SHL-klubben Djurgården under en utlåning till Hockeyallsvenskans Vita Hästen. Han fick sedan nytt kontrakt med ett annat lag i Hockeyallsvenskan och idag kunde klubben bekräfta att den forne SHL-spelaren förlänger kontraktet.

Forne SHL-spelaren förlänger kontraktet

Almtunas William Wiå har kommit överens om en förlängning av kontraktet. Han kom till Almtuna under förra säsongen efter att ha brutit kontraktet med Djurgården. Under den pågående säsongen har Wiå stått för 16 poäng, åtta mål och åtta assist, vilket gör honom till åttonde bäst i den interna poängligan. Wiå blir kvar i klubben ytterligare en säsong efter den nuvarande tar slut.

Intensiv och åkstark spelare 

Klubben beskriver Wiås prestationer i klubben som positiva och verkar ha stora förhoppningar om hans utveckling.
”William Wiå är en intensiv och åkstark spelare. En bra fystränad kille som har tagit steg och gått framåt i sin utvecklingen under sin tid här hos oss i Almtuna. Vi är övertygade om att han kommer att ta ytterligare steg i sin utveckling hos oss” skriver klubben på sin hemsida

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN