UPPGIFTER: Skyttekungen klar för ”Gnaget”

0
2351
Foto: Bildbyrån

Han tog HockeyAllsvenskan med storm den senaste säsongen men lämnade sedan Södertälje efter tveksamma omständigheter. Nu kan nästa klubbdress vara klar.

Förra säsongens nykomling Södertälje kvalade sig kvar i HockeyAllsvenskan under våren. Till stor hjälp var 27-åringen Anton Holm. Han gjorde sex poäng i kvalserien och hade innan dess tagit HockeyAllsvenskan med storm. Detta efter en succésäsong som slutade med skytteligaseger. Detta efter 28 mål på 51 matcher. Trots det fick han alltså lämna klubben.

Lämnade efter märklig konflikt

Anledningen till att Nackasonen fick lämna SSK sades vara att klubben inte kunde betala hans reseersättning under kommande säsong.

– Det enda jag sa att jag ville ha var reseersättning. Jag pratade med Pernhem (Mats, klubbdirektör) om det och då sa han att han skulle kolla det och återkomma. Sedan fick jag ett sms i onsdags där han skrev att jag inte skulle erbjudas något nytt kontraktsförslag, sade Holm för ett par veckor sedan.

Nu ska han alltså gjort klart med en ny klubb.

Klar för ”Gnaget”

Tidigare kom det rykten om att Holm skulle vara på gång till konkurrenten AIK.

– AIK har jagat honom sedan i januari och har legat på honom nu efter säsongen också, sade en uppgiftslämnare till LT.se.

Nu verkar det enligtRinkside” vara klart. Anton Holm ska ha skrivit på ett kontrakt med Stockholmarna som innebär en kortare flytt. Den från Södertälje till Stockholm eller Solna om ni så vill. Det är alltså Hovet som verkar bli ny hemmaplan för Holm till nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två + fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.