Två nygamla spelare klara för AIK

0
2211
Två nygamla spelare klara för AIK
Foto: Bildbyrån
AIK fortsätter konceptet med att ta in nygamla spelare i truppen. Idag blev ytterligare två spelare med AIK-förflutet klara på ett respektive två år.
– Vi får in två killar som vi känner sedan tidigare, säger Anders Gozzi.

Två nygamla spelare klara för en återkomst i AIK. Båda spelarna lämnade inför förra säsongen då klubben tvingades skära kraftigt i spelarbudgeten. Nu är Simon Fernholm och Filip Windlert tillbaka i AIK.

– Vi får in två killar som vi känner sedan tidigare. Simon Fernholm besitter en väldigt stor potential med både spelsinne, tajming samt storlek. Det ska bli väldigt kul att åter få se honom i AIK-tröjan och se hans fortsatta utveckling mot SHL, som han absolut kan nå, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK till klubbens hemsida och fortsätter:

– I Filip får vi tillbaka en väldigt bra attitydspelare. Filip är en otrolig lagspelare som bryr sig väldigt mycket om klubben och får sina medspelare att växa.

Ny tränare och återvändare

Huddingefostrade Simon Fernholm, spelade förra säsongen i Vita Hästen, har skrivit på för en säsong i sin nygamla klubb. Han lockas särskilt av nyheten i båset.

– Jag har stora förhoppningar. Vi har fått tillbaka killar som varit med tidigare år och starka nyförvärv. Det känns även inspirerande med valet av tränare klubben gjort, säger han till klubbens hemsida.

Windlert som är hocksyfostrad i Bålsta, men kom till AIK redan i klubbens U16, har skrivit på för två säsonger. Han ser fram mot alla återvändare i laget.

– Senaste säsongen jag spelade i AIK hade vi jättekul hela året och jag har stora förhoppningar att denna säsong också ska bli rolig. Särskilt med tanke på alla spelare som återvänder, säger han.

Du kan följa AIK:s lagbygge inför säsongen 2020/2021 här.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

nio − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.