SKADA: Så länge blir AIK-forwarden borta

AIK får klara sig utan Sam Marklund ett bra tag framöver efter att han skadat sig borta mot Björklöven. Så långe blir AIK-forwarden borta.

I matchen mot Björklöven skadade sig Sam Marklund överkroppen. Nu har domen kommit, så länge blir AIK-forwarden borta från spel.

Borta tre månader

Det var i lördags som olyckan var framme och AIK:s Sam Marklund tvingades lämna isen till följd av skadan. Nu har läkarnas dom fallit och den 26-årige forwarden hinner fylla 27 år. den 4 janauri, innan en comeback kan vara aktuell. Enligt läkarnas prognos kommer Marklund att vara borta från spel upp till tre månader.

Det är en dyster norrlänning som uttalar sig på AIK:s hemsida.

– Det är självklart tråkigt att vara borta en tid från laget men jag ska göra allt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt, säger Marklund.

Gör comeback

AIK meddelar också på sin hemsida att den tidigare långtidsskadade Kim Tallberg nu är redo för spel. Den assisterande lagkaptenen hann bara med två matcher i säsongsinledningen innan skadan stoppade honom från vidare spel. Nu ser han dock ljust på tillvaron, han hälsar att han snart är tillbaka i matchspel igen.

– Vi siktar på onsdag, säger Kim Tallberg till AIK:s hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sexton − tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN