SILLY SEASON 2018: Kaptenen förlänger med AIK – sena nyförvärvet också

AIK nådde inte riktigt fram till direktkvalet till SHL, utan föll i kvalserien. Nu har klubben startat ett nytt avstamp för att nå tillbaka till SHL. Kaptenen, trotjänaren och kulturbäraren Christian Sandberg förlänger med ”Gnaget”. Förlänger gör även det danska februariförvärvet.
– Det ska bli grymt kul, säger Sandberg till AIK:s hemsida.

Kaptenen, trotjänaren och kulturbäraren Christian Sandberg har skrivit på för sin 14:e säsong i ”Gnaget”. Kontrakten för den 30-årige centern är på ett år och sänder viktiga signaler framförallt till supportrarna. En pådrivare och trotjänare är viktigt att ha i en klubb.

– Jag trivs fantastiskt bra här och är grymt motiverad för att spela. Det känns spännande med en ny säsong.

Nu ska klubben revanschera sig från missen den gångna säsongen och det ser Sandberg fram mot.

– Jag tycker att förra säsongen var mycket upp och ned. Speciellt mot slutet föll inte alla bitar på plats, vilket var tufft. Men ambitionsnivån och motivationen finns där från både min och från klubbens sida.

Dansk förlängning

Även det sena nyförvärvet från Södertälje, dansken Mathias From, förlänger med AIK. Även han har förlängt sitt kontrakt med ett år. – Jag är väldigt glad att få chansen i AIK och jag kommer göra allt som krävs för att se till att laget ska vinna. Det jag främst önskar få utveckla till kommande säsong är min snabbhet ute på isen. Dessutom önskar jag kunna vara än mer produktiv nästa säsong, säger From till AIK:s hemsida.

Mer om AIK>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN