SDHL: SM-Finalen inställd

Tidigare i dag gick bland annat Hockeybladet ut med att Hockeyallsvenskan skjuts upp på framtiden. Nu är även SM-Finalen inställd i SDHL. Dessutom kommer Hockeyettan att pausa efter morgondagens Play off 3.

Sportbladet var först med nyheten att Hockeyallsvenskan skjuts upp på framtiden. Nu är även SM-Finalen inställd i SDHL. Detta på grund av sjukdom i båda lagen. Precis innan hade SDHL beslutat att SM-finalen skulle avgöras i bäst av tre matcher. Det är än oklart när matcherna kan spelas.

Dessutom kommer Hockeyettans Playoff 3 att spelas klart i helgen, sedan bordläggs Kvalserien tills vidare. Detta meddelade Hockeyettan för en stund sedan.

SM-Slutspelet bordläggs till den 24 mars 

Tidigare gick SHL ut med att SM-Slutspelet kommer att starta den 24 mars med åttondels finalerna och att kvartsfinalserien ska starta den 30 mars. Dessutom kommer kvartsfinalerna att spelas i bäst av fem matcher.

Flera ligor runt om i Europa stänger ner och nu väljer även Svenska Hockeyförbundet att stänga ner flera serier inom svensk hockey. U16-SM, J18 Elit samt J20 SuperElit – seriespel, kvalspel och slutspel ställs in omgående. Det innebär att ingen svensk mästare kommer att utses säsongen 2019/2020 i dessa serier.

Flera ligor i Europa har redan stängt 

Mängder med ligor ute i Europa har redan stängt. Tyskland, Österrike, Polen, Slovakien mm. har lagt ner sina säsonger utan att kora mästare. Dessutom är Dam-VM och samtliga ungdomsmästerskap inställda.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN