Roger Melin stannar i AIK – har två år kvar på kontraktet

Det har spekulerats hit och dit om Roger Melins vara eller inte vara i AIK. Sportbladet var först med att rapportera att Melin sagt upp sig. Sedan dess har det kommit många besked.
– Han har ett gällande avtal med AIK, säger Jocke Persson till Hockeybladet.

Det var, enligt Sportbladet, inför ödesmatchen mot Södertälje hemma på Hovet som Roger Melin meddelade sin avgång till spelare och ledning för AIK.  Något som senare dementerades av AIK och Melin. Tre veckor senare kröp det fram att Sportbladets uppgifter stämde när Melin själv bekräftade uppgifterna.

– Det var ju så som ni skrev. Det var precis så det var. Efter den här säsongen kommer jag inte fortsätta, sa Melin till Sportbladet.

Ytterligare en månad senare kunde Hockeybladet berätta att Melin fortsätter i AIK, något som AIK uttryckligen önskat, Något som bekräftades av Anders Gozzi när Hockeybladet frågade om de jobbar på en alternativ tränarlösning.

– Nej, det är det inte. Just nu är det Roger som vi jobbar på och vill ha kvar, sa Gozzi till Hockeybladet i mars.

Roger stannar i AIK

Nu bekräftar Roger Melins agent att det fortfarande är AIK som gäller för den i AIK-lägret populära tränaren.

– Han har ett gällande avtal AIK och det är det vi arbetar efter. Skulle det vara något annat så är det AIK och Anders Gozzi som får kommunicera ut det. Bollen ligger där, säger Jocke Persson, Roger Melins agent till Hockeybladet idag.

Melin har två år kvar på sitt kontrakt med AIK.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN