Ont om forwards tvingar AIK att låna in

När tryoutspelaren Viktor Lindgren valde spel i Hockeyettan har AIK fått ont om forwards. I förrgår släppte klubben en annan spelare till Nyköping. Nu får AIK låna in spelare.

Nu får AIK låna in en forward från Örebro efter att ha fått ont om spelare. I förrgår tackade AIK nej till Albin Ivarsson Hamberg som lämnade för Nyköping Gripen. Några timmar senare presenterades en annan spelare som varit på tryout i Solnaklubben, Viktor Lindgren valt spel i Boden i Hockeyettan.

Nu lånas Kalle Jellvert in från Örebro, till att börja med månaden ut.

– Efter att Viktor Lindgren försvann har vi varit för få forwards och vi behöver därmed bredda truppen med en spelare till. Ni tittar vi på Kalle för att se om vi kan hitta rätt. Beroende på hur det ser ut kan det bli en förlängning resten av säsongen, säger Anders Gozzi sportchef i AIK till klubbens hemsida.

Bra att låna ut

Örebro välkomnar utlåning av 22-åringen som behöver speltid. Något han kommer att sakna i Örebro.

– I dagsläget kan vi inte erbjuda den istid som Kalle behöver för sin personliga utveckling. Vi tror att den här lösningen blir perfekt för att Kalle ska kunna ta nästa steg, säger Niklas Johansson sportchef i Örebro till klubbens hemsida.

Hockeybladet söker skribenter

Vill du bli Hockeybladets nya skribent? Läs mer här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN