KLART: Grovjobbaren stannar i klubben

När det stod klart att trotjänaren lämnar AIK för HV71 var det fortfarande oklart hur mycket speltid han skulle få i nya klubben. Idag står det klart, han får förlängt kontrakt och stannar där med i HV71 rapporterar laget på sin hemsida. 

Efter att ha anslutit till HV71 i mitten på augusti står det nu klart att grovjobbaren, och den viktiga kuggen i laget, stannar i klubben till säsongen 2021.

Ett superproffs

Christian Sandberg anslöt till HV71 senare än de flesta av sina lagkamrater efter att ha lämnat kaptensrollen i Hockeyallsvenskans AIK. Till en början fanns det en osäkerhet kring vad han skulle kunna tillföra till klubben men nu står det alltså klart att HV71 väljer att förlänga Christian Sandbergs kontrakt till säsongen 2021.

–  Christian är ett superproffs och har varit väldigt viktig för oss, både spelmässigt och med sina ledaregenskaper i omklädningsrummet. Vi är glada över att vi kan knyta till oss Christian även under den kommande säsongen, säger HV71:s sportchef Johan Hult.

Nöjd Sandberg kommenterar

Sandberg har under sina 20 inledande matcher producerat fyra poäng för klubben. Han räknas till en av den viktigaste grovjobbarna i laget och kommenterar sitt förlängda kontrakt så här.

–  Från första dagen jag kom hit har allt känts toppen. Både jag och min familj trivs väldigt bra i staden och organisationen har tagit väl hand om oss. Jag kom in lite senare i laget än många andra, men tycker jag har kommit in bra både i spelsystem och truppen och ser fram emot något riktigt bra med HV71. Det är kul att spela hockey och det är framförallt kul att spela i HV71, säger Christian Sandberg på HV71:s hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN